مواد لازم
ماهی شور |
100 گرم |
100 گرم / 100 کالری |
لوبیا سبز پخته شده |
150 گرم |
100 گرم / 25 کالری |
زیتون سیاه |
60 گرم |
100 گرم / 200 کالری |
مرغ پخته |
100 گرم |
100 گرم / 200 کالری |
کاهو خرد شده |
100 گرم |
100 گرم / 17 کالری |
کنسرو تن ماهی |
یک قوطی |
100 گرم / 315 کالری |
تخم مرغ پخته |
یک عدد |
100 گرم / 147 کالری |
پیاز نگینی شده |
یک عدد |
100 گرم / 36 کالری |
گوجه فرنگی چهار قاچ |
یک عدد |
100 گرم / 15 کالری |
فلفل سبز تند ساطوری |
دو عدد |
100 گرم / 22 کالری |
لیموترش |
دو عدد |
100 گرم / 42 کالری |
سیب زمینی پخته |
یک عدد |
100 گرم / 93 کالری |
روغن زیتون |
یک قاشق غذاخوری |
100 گرم / 900 کالری |
سرکه |
دو قاشق غذاخوری |
100 گرم / 22 کالری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه
سالاد نیس :
*. ماهی شور را بخارپز کرده پوست و استخوان آن را بگیرید و با چنگال خرد کنید.
*. کنسرو تن ماهی را بازکرده و روغن آن را خالی کنید.
*. کنسرو تن ماهی، لوبیاسبز، پیاز، سیب زمینی، سینه مرغ و فلفل سبز را در کاسه ای بریزید.
*. روغن زیتون، سرکه و آبلیمو را روی مواد ریخته، به آنها نمک و فلفل بپاشید.
*. سپس در ظرف مورد نظر،
سالاد کاهو و موادی را که آماده کرده اید.
*. به صورت کوپه ای درآورید و با ماهی شور، تخم مرغ، گوجه فرنگی و زیتون سیاه، سالاد را تزئین کنید.
موضوعات مرتبط: سالاد نیس
صفحه قبل 1 صفحه بعد